Betaal veilig op coolmondkapje.nl

 

Om een bestelling succesvol op coolmondkapje.nl te plaatsen moet u de betaling hebben afgerond. Wij werken samen met het veilige en gerenommeerde betaalplatform van mollie. Hierop kunt u verschillende betaalmethoden kiezen . Welke betaalmethodes dit zijn vindt u hieronder.

Hebt u met de onderstaande informatie geen antwoord gekregen op u vraag? Kijk dan eens tussen de andere kopjes in het linker menu of neem contact met ons op. We helpen u graag.

In samenwerking met Mollie kunt u uit de volgende betaalmethoden kiezen:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact/Mistercash
  • Sofort Banking

iDEAL

Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot? Maak dan vooral gebruik van IDEAL. Klik hier voor meer informatie over iDEAL.

PayPal

Heeft een PayPal rekening, dan kunt u betalen met deze digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Met alleen een e-mail adres en een wachtwoord kan de betaling voldaan worden. Klik hier voor meer informatie over Paypal.

Bancontact/Mistercash

Betalen met Bancontact/Mister Cash doet u als volgt:
Kies op Coolmondkapjes.nl voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Klik hier voor meer informatie over Bancontact / Mistercash.

Sofort Banking

Sofort Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met sofort kunt u eenvoudig betalen middels een overschrijving via het online Sofort banking systeem.

Betaling vertraagd

Bij uitzonderlijke gevallen kan een betaling vertraagd bij ons binnen komen. Daarom willen we u vragen na het afronden van de betaling te controleren of u een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de betaling vertraging hebben opgelopen waardoor wij deze later zullen ontvangen. In die (uitzonderlijke) situatie kan het zijn dat u het pakketje een dag later ontvangt.

 

Betaling mislukt of geen orderbevestiging (iDEAL, Paypal, Bancontact, Belfius, KBC/CBC, SOFORT Banking)

Hebt u wel besteld maar is er geen geld afgeschreven? Dan is de bestelling mislukt. Er is in dat geval iets misgegaan in de bestelling. Ook wij hebben dan geen bestelling of betaling ontvangen. U kunt in dat geval de bestelling opnieuw plaatsen in onze webshop.

Hebt u wel betaald en is er geld afgeschreven maar geen orderbevestiging per e-mail ontvangen? Wacht ongeveer 2 uur omdat het kan zijn dat wij de betaling iets later hebben binnen gekregen. Mocht u na 2 uur nog geen orderbevestiging hebben ontvangen, neem contact met ons op en we lossen het gelijk op.

 

Betaling mislukt of geen orderbevestiging (Creditcard)

Wanneer uw betaling per creditcard wordt geweigerd kunnen wij daar helaas niets aan doen. Hier hebben wij geen invloed op en ook de reden hiervan kunnen wij niet inzien. Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd en er wordt niks afgeschreven. U kunt de bestelling opnieuw plaatsen en ervoor kiezen om op een andere manier af te rekenen.

Bij het retouren van uw mondbescherming zullen wij uw aankoopbedrag aan u crediteren en terugbetalen. Wanneer alleen een deel van de bestelling is teruggestuurd dan storten wij het geld op het rekeningnummer datons bekend is. Is dit rekeningnummer niet bekend bij ons of moeten wij dit op een andere rekening terugstorten? Neem dan contact met ons op.

iDEAL, PayPal, SOFORT en Bancontact worden binnen 5 dagen op uw rekening teruggestort.

Naast dat wij met Mollie samenwerken voor de veelzijdigheid in betaalmethodes, nemen wij de privacy en veiligheid van betalingsgegeven erg serieus. Al uw gegevens zijn extreem goed versleuteld/beveiligd en in veilige handen.

Mollie

iDeal en creditcard betalingen worden afgehandeld door Mollie, deze partij draagt zorg voor een snelle en veilige afhandeling van uw online betalingen. Mollie verzorgd voor ons ook  de betalingen die via Bancontact / Mister Cash, Belfius, KBC/CBC en SOFORT Banking worden gedaan. U kunt op uw bankafschrijvingen de volgende naam zien staan wanneer u bij ons hebt besteld:  ‘Mollie’ of ‘Stg Mollie Payments’.

Wilt u meer weten over Mollie? Kijk hier voor meer informatie.

 

PayPal

Dit is een wereldwijd erkend betaalsysteem. Hiervoor heeft u een Paypal account nodig. PayPal gebruikt krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om uw financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan ‘PayPal Aankoopbescherming’ in aanmerking komende aankopen dekken.

Wilt u meer weten of PayPal? Kijk hier voor meer informatie.

Back to Top