Uw garantie op een mondmasker

 

Hier vindt u alle informatie over de garantie die geldt op de artikelen in onze webshop. Staat het antwoord wat u zoekt hier niet tussen? Kijk eens tussen de andere kopjes in het linkermenu of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Voor al onze mondmaskers en accessoires geldt een garantietermijn van 3 maanden.

De mondkapjes zijn van katoen en wasbaar. Houdt er rekening mee dat de katoenen mondkapjes net als kleding kunnen vervagen en in kwaliteit wat achteruit kunnen gaan bij structureel en vaak machinaal wassen.

De factuur van de bestelling is ook het garantiebewijs van uw artikel(en).

We hebben een standaard garantietermijn van 3 maanden op alle mondkapjes, mondmaskers en accessoires. Naast dit standaard garantietermijn vanuit coolmondkapje.nl geldt er een wettelijke garantie. Kijk daarvoor onder het kopje ‘economische levensduur’ hieronder

 

Economische levensduur mondkapjes

We kijken ook naar de economische levensduur van het artikel, want het ene product gaat langer mee dan het andere. UNETO-VNI heeft onderzoek gedaan naar de gemiddelde levensduur van een groot aantal artikelen. Deze lijst kun je raadplegen als je benieuwd bent naar de economische levensduur van het product dat je wilt of al hebt besteld: www.uneto-vni.nl.

 

Wanneer is een mondmasker niet goed?

Wanneer is een monkapje niet goed die u hebt ontvangen van ons? Wanneer u een incompleet mondmasker ontvangt of wanneer het masker binnen afzienbare tijd kapot gaat bij normaal gebruik. Reden hiervan kan bijvoorbeeld een fabricagefout van het mondmasker. In dat geval gaan we direct een passende oplossing aan u voorleggen.

Een nieuw mondmasker

Wanneer een mondmasker niet goed functioneert binnen de geldende garantie vragen we u om contact met ons op te nemen. Wanneer het mondkapje een defect heeft vragen we ook om hier direct close-up foto’s van te maken. Wanneer u kunt bewijzen dat u geen schuld heeft aan het defect en dit een fabricagefout betreft, dan ontvangt u een nieuw exemplaar. Wanneer u wel schuld heeft kunnen we helaas geen nieuw exemplaar kosteloos toesturen. Dit geldt ook voor een kapot mondmasker buiten het garantietermijn.

Back to Top