mondkapje in kleur
06 mei

Nu mondmaskers verplicht worden in het OV ontstaat er een run op dit product. Ook buiten het OV zullen de maskers steeds meer in het straatbeeld aanwezig zijn. Zullen de mondkapjes ook na de corona-crisis nog dominant aanwezig zijn? Wie zal het zeggen. Eén ding is zeker, met loopt liever met een mooi mondkapje dan met een standaard wit masker.

Hippe mondkapjes

Een straatbeeld vol mondkapjes, wie had dat een jaar geleden kunnen denken. Deze realiteit komt wel steeds dichterbij. Mensen doen er alles aan om zo veilig mogelijk deze corona crisis te doorstaan. En zeg nou zelf, een land vol witte saaie mondkapjes of één met leuke vrolijk gekleurde maskers? Dan kiest het merendeel toch voor dat tweede. Er worden leuke mondmaskers gefabriceerd die er modieus en fashionable uitzien. Maskers in tijgerprint, mondmaskers in patronen, mondkapjes in kleur; noem het maar op. De drempel om een monkapje te dragen is een stuk lager wanneer deze er leuk en trendy uitziet. Een leuk aanbod van deze modieuze mondkapjes wordt aangeboden op coolmondkapje.nl. De naam zegt het al, alleen maar coole mondkapjes waarmee je gezien wil worden. De mondkapjes zijn van katoen. De maskers zijn uitwasbaar en daarom ook herbruikbaar. Wil je extra veilig over straat dan kan er ook een filter in het mondkapje geplaatst worden.

mondkapje-bestellen
Mondkapje in leuke patronen – coolmondkapje.nl

Kwaliteit van mondmaskers

Het is goed om de aanbevelingen van het kabinet te volgen in het aanschaffen van een mondmasker. Hierbij worden katoenen niet-medische mondkapjes aanbevolen. De mondmaskers zijn in dat geval herbruikbaar, uitwasbaar en van duurzame kwaliteit. Volg daarbij goed de richtlijnen voor het veilig gebruiken van deze maskers zonder besmet te raken. Deze kwaliteit mondmaskers van katoen vind je in de online shop van coolmondkapje.nl.

Leave a comment