Vinkje Beelden - Download gratis afbeeldingen - Pixabay   Gratis verzending
Vinkje Beelden - Download gratis afbeeldingen - Pixabay   Binnen 14 dagen te retourneren
Vinkje Beelden - Download gratis afbeeldingen - Pixabay   Herbruikbare mondkapjes
Vinkje Beelden - Download gratis afbeeldingen - Pixabay   Veilig afrekenen

Bij coolmondkapje.nl vind je niet alleen mooie fashion mondkapjes maar zijn deze ook van hoogwaardige kwaliteit en herbruikbaar. Wil je een mondkapje bestellen van katoen? Vind hier een ruime keuze in mondmaskers.

Stoffen mondkapjes

Alle mondmaskers in ons aanbod zijn van katoen met aan de achterzijde een zachte vulling waar een filter ingeschoven kan worden. De meegeleverde filter is een 2.5 PM CE gecertificeerd filter. Let wel: niet voor medische doeleinden. Ook mag u zelf bepalen of u de filter wilt gebruiken of niet, dit is niet verplicht. We hebben geen onderscheid in dames mondkapjes en heren mondmaskers. De mondmaskers zijn geschikt voor een volwassenen waarbij geldt one-size-fits-all. U kunt de mondmaskers eenvoudig in de gewenste maat afstellen. Deze mooie goedkope mondmaskers met print kunt u online bestellen in onze shop. Zoekt u een zwart mondmasker? Ook deze vindt u tussen het aanbod.

 

Gecertificeerde mondkapjes

Alle mondkapjes bij coolmondkapje.nl zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen voor niet-medische mondkapjes.

  • Efficiënt meegeleverd 2.5PM filter bij het masker.
  • Herbruikbaar
  • Uitwasbaar mondmasker (max 60 graden)
  • Goed ademhalingsintensiteit

Heeft u nog vragen of opmerkingen. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken iedere werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur.

Back to Top